2533 8900 | Sven Dalsgaards Plads 1 kontakt@restaurant-madvaerket.dk

 

 

Ærlig mad, lokale råvarer og store smagsoplevelser

En fusion mellem det franske og det nordiske køkken er på menuen, når Værkets nye restauratør trækker i forklædet.

 

Showmenu petit:

(skifter løbende ift. sæson)

Tapasbræt m. 4 små anretninger 

Hovedret:

Dansk kalveculotte, variation af selleri; puré, saltbagt og sylt. Rødvinsglace og knuste danske kartofler med urter.

Hjemmebagt surdejsbrød og dyppelse.

290,- kr.

Showmenu grande:

(skifter løbende ift. sæson)

Tapasbræt m. 4 små anretninge

Hovedret:

Dansk kalveculotte, variation af selleri; puré, saltbagt og sylt. Rødvinsglace og knuste danske kartofler med urter.

Dessert:

Chokolade fudge kage, råsyltede øko solbær, chokolade og solbæris.


Hjemmebagt surdejsbrød og dyppelse
2 glas vin
Kaffe og sødt

475,- kr.

Lokale råvarer

Hos madværket skal råvarerne tale for sig selv. De udvælges omhyggeligt, er meget gerne af lokal oprindelse og så prioriterer vi økologi højt.

Kontakt

Madværket
Sven Dalgaards Plads 1
8900 Randers
tlf 2533 8900
kontakt@restaurant-madvaerket.dk

Åbningstider Restaurant (køkken): Torsdag-Lørdag 15-23 (17-21)

Samt ved alle arrangementer på værket.