Ærlig mad, lokale råvarer og store smagsoplevelser
En fusion mellem det franske og det nordiske køkken er på menuen, når Værkets nye restauratør trækker i forklædet.
Showmenu petit:
(skifter løbende ift. sæson)
Tapasbræt m. 4 små anretninger
Hovedret:
Dansk kalveculotte, gulerodspuré, dampet grønne asparges og forårsløg, nye danske kartofler med løvstikke og trøffelsky.
Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør
275,- kr.
Showmenu grande:
(skifter løbende ift. sæson)
Tapasbræt m. 4 små anretninge
Hovedret:
Dansk kalveculotte, gulerodspuré, dampet grønne asparges og forårsløg, nye danske kartofler med løvstikke og trøffelsky.
Dessert:
Råsyltede danske rabarber, rabarber kompot, vaniljecreme, havrecrumble og rabarber sorbet.
Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør
2 glas vin
Kaffe og sødt
455,- kr.
Lokale råvarer
Hos madværket skal råvarerne tale for sig selv. De udvælges omhyggeligt, er meget gerne af lokal oprindelse og så prioriterer vi økologi højt.
Kontakt
Madværket
Sven Dalgaards Plads 1
8900 Randers
tlf 2533 8900
kontakt@restaurant-madvaerket.dk
Åbningstider Restaurant (køkken): Torsdag-Lørdag 15-23 (17-21)
Samt ved arrangementer på værket