2533 8900 | Sven Dalsgaards Plads 1 kontakt@restaurant-madvaerket.dk

 

SÆSONMENU

Sæsonmenu november

Fiskerilette – Oksebryst – Unika oste – Citronfromage

1 ret 245,- 2 retter 315,- 3 retter 365,- 4 retter 425,-

Forret:

Fiskerilette, syltet græskar, feldsalat,

skorzonerrod og urter.

 

Hovedret:

Dansk oksebryst, glaserede rødder, cremet kartoffelmos og trøffelsauce.

Vegetar:  

Saltbagt selleri, cremet kartoffelmos, trøffelolie

og glaserede rødder.

Dessert:

Madværkets citronfromage, stikkelsbærsorbet

og sprød havrekage.

Lokale råvarer

Hos madværket skal råvarerne tale for sig selv. De udvælges omhyggeligt, er meget gerne af lokal oprindelse og så prioriterer vi økologi højt.

Kontakt

Madværket
Sven Dalsgaards Plads 1
8900 Randers
tlf. 2533 8900
kontakt@restaurant-madvaerket.dk

Åbningstider Restaurant (køkken): torsdag-lørdag 15-23 (17-21)

Samt ved alle arrangementer på Værket.