2533 8900 | Sven Dalsgaards Plads 1 kontakt@restaurant-madvaerket.dk

 

 

Ærlig mad, lokale råvarer og store smagsoplevelser

Sæsonmenu 

Vildlaks – Kalv – Rabarber

350,-

 

Forret:

Rimmet færøsk vildlaks, syltede grønne tomater, radise, spæde urter og kærnemælkssauce. 

Hovedret:

Dansk kalveculotte, gulerodspuré, dampet grønne asparges og forårsløg, nye danske kartofler med løvstikke og trøffelsky.

 

 

Dessert:

Råsyltede danske rabarber, rabarber kompot, vaniljecreme, havrecrumble og rabarber sorbet. 

Lokale råvarer

Hos madværket skal råvarerne tale for sig selv. De udvælges omhyggeligt, er meget gerne af lokal oprindelse og så prioriterer vi økologi højt.

Kontakt

Madværket
Sven Dalgaards Plads 1
8900 Randers
tlf 2533 8900
kontakt@restaurant-madvaerket.dk

Åbningstider Restaurant (køkken): Torsdag-Lørdag 15-23 (17-21)

Samt ved arrangementer på værket