SÆSONMENU
Sæsonmenu november
Fiskerilette – Oksebryst – Unika oste – Citronfromage
1 ret 245,- 2 retter 315,- 3 retter 365,- 4 retter 425,-
Forret:
Fiskerilette, syltet græskar, feldsalat,
skorzonerrod og urter.

Hovedret:
Dansk oksebryst, glaserede rødder, cremet kartoffelmos og trøffelsauce.
Vegetar:
Saltbagt selleri, cremet kartoffelmos, trøffelolie
og glaserede rødder.

Dessert:
Madværkets citronfromage, stikkelsbærsorbet
og sprød havrekage.

Lokale råvarer
Hos madværket skal råvarerne tale for sig selv. De udvælges omhyggeligt, er meget gerne af lokal oprindelse og så prioriterer vi økologi højt.
Kontakt
Madværket
Sven Dalsgaards Plads 1
8900 Randers
tlf. 2533 8900
kontakt@restaurant-madvaerket.dk
Åbningstider Restaurant (køkken): torsdag-lørdag 15-23 (17-21)
Samt ved alle arrangementer på Værket.