Ærlig mad, lokale råvarer og store smagsoplevelser
Sæsonmenu
Vildlaks – Kalv – Rabarber
350,-
Forret:
Rimmet færøsk vildlaks, syltede grønne tomater, radise, spæde urter og kærnemælkssauce.
Hovedret:
Dansk kalveculotte, gulerodspuré, dampet grønne asparges og forårsløg, nye danske kartofler med løvstikke og trøffelsky.
Dessert:
Råsyltede danske rabarber, rabarber kompot, vaniljecreme, havrecrumble og rabarber sorbet.
Lokale råvarer
Hos madværket skal råvarerne tale for sig selv. De udvælges omhyggeligt, er meget gerne af lokal oprindelse og så prioriterer vi økologi højt.
Kontakt
Madværket
Sven Dalgaards Plads 1
8900 Randers
tlf 2533 8900
kontakt@restaurant-madvaerket.dk
Åbningstider Restaurant (køkken): Torsdag-Lørdag 15-23 (17-21)
Samt ved arrangementer på værket