2533 8900 | Sven Dalsgaards Plads 1 kontakt@restaurant-madvaerket.dk

NytårSmenu Ud af Huset

Stort kronjysk kagebord tidsrummet 13-16. 1/5, 5/6, 7/8, 11/9 2/10, 13/11 4/12.
Stort kagebord med både boller, tørkager og flødekager i mange variationer samt kaffe, te og kakao alt ad libitum. 165,-

Nordisk smørrebrød lørdag 28/5 kl 13:00
Smørrebrød med de bedste nordiske råvarer for sæsonen. Vores øl sommeliere fortæller anekdoter om de afstemte øl, der serveres hertil. Mulighed for alkoholfri øl/saft menu.
4 servering med afstemt øl til hvert stykke smørrebrød 345,-
(minimumsantal på 30 skal være opfyldt)

Skaldyr og rosé lørdag 4/6 kl 18:00
Nyd den danske sommer på vores skønne terrasse. De bedste skaldyr med rigelige mængder af den gode rosévin til. 3 retter 395,- med rosé ad libitum 3 timer 595,-

American BBQ lørdag 25/6 kl 18:00
Vi tænder op i den store grill og servere saftige bøffer, kødfyldte pølser samt alt det lækre tilbehør du kan forestille dig. 350,- med vin ad libitum 3 timer 575,-

Molekylær gastronomi lørdag 20/8 kl 18:00
Vi er gået i kemilokalet og leger med tilberedningsformer, konsistenser og smagssammensætninger.

Masterchef event lørdag 10/9 kl 18:00
5 tidligere deltagerer af det populære tv-program gæster madværket med en servering hver

Vin og Vildt lørdag 15/10 kl 18:00
Efterårets mange glæder kan nydes denne aften. Akkompagneret af store og fyldige vine.

Franske Klassikere lørdag 12/11 kl 18:00
Det franske moderkøkken for al gastronomi danner rammen for denne aften hvor i vil blive taget med tilbage til en svunden tid.

Gin i glasset med smagsnoter på tallerkenen (afventer dato fra leverandør)
Mads fra vinoble i skanderborg kommer forbi og deler ud af sin store viden omkring gin.
Maden vil tage udgangspunkt i de mange botanicals som gin er opbygget omkring.

Winemakers Dinner (afventer dato fra leverandør)
Der vil blive serveret en 5-retters menu der tager udgangspunkt i de valgte vine som vinbonden vil fortælle om.

 

Forret:

Jomfruhummer m. variation af blomkål, sauce på brunet smør, hasselnød og soya samt urter.

Hovedret:

Dansk oksemørbrad i souffle, saltbagt selleri, selleripuré, syltet selleri samt kartoffel fondant og rødvinsglace.
Tilkøb: Sort vintertrøffel 75,-

Dessert:

Hvid chokoladekage m. lemoncurd, vaniljecreme, krystalliseret chokolade og marengs.

 

Tilkøb:

3 snacks: Jordskok m. citronconfit og brunet smørcreme, Rimmet vildlaks m. æble og dildmayo, Tatar af okseinderlår m. syltet sennepskorn og estragonmayo. 90,-

Tilkøb:

Baerii caviar 10gr. m. sprød kartoffel og unika double fraise 50% (nok til 2-3) 195,-

 

Tilkøb:

Mellemret: Ceviche af torsk m. grape, avocado, skalotte, lime og urter. 80,-

Kransekage 45,-

Vi tilbyder også at sammensætte en vinmenu til jer ud fra vores brede sortiment og kendskab til både vin og mad. Nytårmenuen ud af huset kan bestilles frem til og med 28/12 eller så længe lager haves. Afhentes 30/12 14-18 eller 31/12 10-14.

Mulighed for levering i Randers, Århus & Skanderborg for 300,- Ingen minimumsantal.

 

 

Lokale råvarer

Hos madværket skal råvarerne tale for sig selv. De udvælges omhyggeligt, er meget gerne af lokal oprindelse og så prioriterer vi økologi højt.