2533 8900 | Sven Dalsgaards Plads 1 kontakt@restaurant-madvaerket.dk

Nam Nam-menu

Start aftenen i Ridehuset med en nostalgisk treretters middag, som tager udgangspunkt i Shu-bi-duas store folkelighed. Der vil være klare referencer til 70’erne, 80’erne og 90’erne, hvor klassiske retter har fået et moderne udtryk og tvist.
70’er klassiker i nye klæder
Rejecocktail med håndpillede rejer, sprød salat og stenbidderrogn.

Forret:

Rejecocktail med håndpillede rejer, sprød salat og stenbidderrogn.

Hovedret:

Oksesteg stegt  knap så vildt
Rosastegt dansk okse m. bagt rødbede, gulerodscreme og rødvinsglace.

Dessert:

Fru Jensens æbler
Klassisk æblekage med marcipanmakroner og vaniljeskum.

 

Pris 250,- pr kuvert

 

Lokale råvarer

Hos madværket skal råvarerne tale for sig selv. De udvælges omhyggeligt, er meget gerne af lokal oprindelse og så prioriterer vi økologi højt.