A La Carte Menu
Ærlig mad, lokale råvarer og store smagsoplevelser
Forretter:
Fiskesuppe med rimmet torsk, sprød kartoffel og urter. 95,-
Rørt tatar af kalv, syltet løg, sprød gris og estragonmayo. 95,-
Hovedretter:
Stegt fisk, bagte jordskokker med gremolata, syltede bøgehatte, jordskokkechips, knust bagt kartoffel med urter og fiskebordelaise 265,-
Svampefarseret dansk kylling, majspuré, braiseret gulerod, knust bagt kartoffel med urter og jus. 245,-
Ost:
2 unika oste, tomatchutney og hjemmelavet knækbrød. 110,-

Dessert:
Porcheret dansk pære, hvid chokoladeis, lakridsmarengs og crumble. 95,-
Nøddekage, kirsebærsorbet, luftig kvarkcreme, krystalliseret mørk chokolade og tuile 95,-
Lokale råvarer
Hos madværket skal råvarerne tale for sig selv. De udvælges omhyggeligt, er meget gerne af lokal oprindelse og så prioriterer vi økologi højt.
Kontakt
Madværket
Sven Dalgaards Plads 1
8900 Randers
tlf 2533 8900
kontakt@restaurant-madvaerket.dk
Åbningstider Restaurant (køkken): Torsdag-Lørdag 15-23 (17-21)
Samt ved alle arrangementer på værket.