Sæsonmenu Marts & April
Ærlig mad, lokale råvarer og store smagsoplevelser
Forretter:
Rimmet færøsk vildlaks, syltede grønne tomater, radise, spæde urter og kærnemælkssauce. 95,-
Hvide asparges, sprød velfærdsskinke, stenbiderrogn, spinatcreme, trøffelmayo og spæde urter. 105,-
Hovedretter:
Stegt vesterhavsfisk, gulerodspuré, nye danske springløg og asparges, konfiterede tomat, sauce hollandaise nye danske kartofler med løvstikke 260,-
Dansk kalveculotte, gulerodspuré, dampet asparges og springløg, nye danske kartofler med løvstikke og trøffelsky. 245,-
Kokkens klassikker (skifter løbende) 175,-
Oste:
3 unika oste med sprødt, sødt og salt. 110,-
Camembert frit, hybenkompot og sprød rug. 95,-

Dessert:
Råsyltede danske rabarber, rabarberkompot, vaniljecreme, havrecrumble og rabarber sorbet. 90,-
Hvid chokolademousse, saltkaramel, krystalliseret hvid chokolade, hindbærsorbet. 90,-
Lokale råvarer
Hos madværket skal råvarerne tale for sig selv. De udvælges omhyggeligt, er meget gerne af lokal oprindelse og så prioriterer vi økologi højt.
Kontakt
Madværket
Sven Dalgaards Plads 1
8900 Randers
tlf 2533 8900
kontakt@restaurant-madvaerket.dk
Åbningstider Restaurant (køkken): Torsdag-Lørdag 15-23 (17-21)
Samt ved arrangementer på værket