2533 8900 | Sven Dalsgaards Plads 1 kontakt@restaurant-madvaerket.dk

A La Carte Menu

 

Ærlig mad, lokale råvarer og store smagsoplevelser

Forretter:

Færøsk laks Mi-cuit, bagt rødbede, luftig peberrodsfløde, rugknas og urter.  95,-

Cremet jordskokkesuppe, kylling ballotine, jordskokkechips og urteolie. 95,-

Hovedretter:

Bagt hvid fisk, græskar på tre måder, fiskefumé og knuste danske kartofler med urter. 255,-

Dansk kalveculotte, variation af selleri; puré, saltbagt og sylt. Rødvinsglace og knuste danske kartofler med urter.

245,-

 

 

 

Ost:

3 unika oste med sprødt, sødt og salt. 115,-

Dessert:

Chokolade fudge kage, råsyltet øko solbær, chokolade og solbæris. 95,-

Madværkets æblekage, kompot, sylt, marcipanmakron og sorbet. 95,-

Lokale råvarer

Hos madværket skal råvarerne tale for sig selv. De udvælges omhyggeligt, er meget gerne af lokal oprindelse og så prioriterer vi økologi højt.

Kontakt

Madværket
Sven Dalgaards Plads 1
8900 Randers
tlf 2533 8900
kontakt@restaurant-madvaerket.dk

Åbningstider Restaurant (køkken): Torsdag-Lørdag 15-23 (17-21)

Samt ved alle arrangementer på værket.