2533 8900 | Sven Dalsgaards Plads 1 kontakt@restaurant-madvaerket.dk

Sæsonmenu Marts & April

 

Ærlig mad, lokale råvarer og store smagsoplevelser

Forretter:

Rimmet færøsk vildlaks, syltede grønne tomater, radise, spæde urter og kærnemælkssauce. 95,-

Hvide asparges, sprød velfærdsskinke, stenbiderrogn, spinatcreme,   trøffelmayo og spæde urter. 105,-

Hovedretter:

Stegt vesterhavsfisk, gulerodspuré, nye danske springløg og asparges, konfiterede tomat, sauce hollandaise nye danske kartofler med løvstikke 260,-

Dansk kalveculotte, gulerodspuré, dampet asparges og springløg, nye danske kartofler med løvstikke og trøffelsky.  245,-

 

Kokkens klassikker (skifter løbende) 175,-

 

 

Oste:

3 unika oste med sprødt, sødt og salt. 110,-

Camembert frit, hybenkompot og sprød rug. 95,-

Dessert:

Råsyltede danske rabarber, rabarberkompot, vaniljecreme, havrecrumble og rabarber sorbet. 90,-

Hvid chokolademousse, saltkaramel, krystalliseret hvid chokolade, hindbærsorbet. 90,-

Lokale råvarer

Hos madværket skal råvarerne tale for sig selv. De udvælges omhyggeligt, er meget gerne af lokal oprindelse og så prioriterer vi økologi højt.

Kontakt

Madværket
Sven Dalgaards Plads 1
8900 Randers
tlf 2533 8900
kontakt@restaurant-madvaerket.dk

Åbningstider Restaurant (køkken): Torsdag-Lørdag 15-23 (17-21)

Samt ved arrangementer på værket